Hoppa till textinnehållet

Spara och placera

Hur företaget väljer att spara och placera beror på er situation och era mål. Hur stort belopp det rör sig om, om pengarna ska finnas tillgängliga och risknivå är sådant som spelar in. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer, ring Kundcenter Företag eller kom in på kontoret.

Olika spar- och placeringsförslag

Värdepapper

Spara på lång eller kort sikt i intressanta värdepapper. Gör affärer online eller vänd dig till en rådgivare på telefon eller kontor.

Kapitalförsäkringar

För dig som företagare finns flera alternativ att välja mellan när det gäller placering av företagets pengar. Både för framtida investeringar eller för att trygga en pension för dig själv eller medarbetare.

Sparkonton

Fasträntekonto passar dig som vill spara med låg risk. Löptider från tre månader upp till fem år till en fast ränta. Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Fonder

Söker du placering för ditt företags överskott? Fonder kan vara ett bra sätt att placera ditt företags överskottslikviditet - både när du sparar på lång och kort sikt.

Private Banking

Du som företagare eller privatperson, med stora placeringsvolymer, kan få individuella lösningar utifrån dina behov från våra mest erfarna rådgivare.

Håll dig uppdaterad!

Swedbank erbjuder kvalificerad aktieanalys på Nordiska börsbolag och ger dig en uppfattning om det ekonomiska läget både här hemma och i övriga världen.

Mer information

Kundskydd

Kundskydd för dig som sparar och placerar i värdepapper.

Derivathandel

Emir är ett EU-regelverk som påverkar handel med derivat.

Vill du ha inspiration?

I Aktiellt hittar du dagsfärska analyser, färdiga portföljer och kan själv se och sortera ut dina favoriter bland vårt utbud av aktier och fonder.