Vimmerby Sparbank AB är en modern lokal sparbank med kontor i Vimmerby. Banken ägs till 60 % av den lokala Sparbanksstiftelsen och till 40 % av Swedbank AB.
Vimmerby Sparbank vill bidra till en positiv utveckling av bygden och erbjuder banktjänster till privatpersoner och företag i vår region.  

Lediga tjänster

Vi på Vimmerby Sparbank söker medarbetare till vår kundtjänst! 

Vimmerby Sparbank är mitt uppe i ett omfattande digitalisering- och förändringsarbete.Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och våra lokaler för att möta våra kunders behov.

Kundupplevelsen blir allt viktigare och leverans av service blir avgörande. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss. Vi tror på att kundnöjdhet börjar med professionella och nöjda medarbetare och ett tydligt ledarskap. Vägen dit går via ett öppet klimat, en trevlig arbetsmiljö samt inte minst arbetsglädje. Vi söker medarbetare med stor nyfikenhet och intresse för omvärlden och den tekniska utvecklingen och som vill vara med och utveckla kundmötet och framtidens bank.

Som medarbetare i kundtjänst är du bankens ansikte utåt. Du ansvarar för att med lyhördhet och proaktivitet ge alla sorters kunder en effektiv service av högsta kvalitét. Du löser kundens behov där bankens alla kanaler och tjänster är en självklar och naturlig del. Du bidrar aktivt till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad. Komplexa ärenden förmedlar du till rätt kompetens inom kontoret.

För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi dig som har ett stort engagemang för kundnöjdhet och ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrket.Vi söker dig som har en utbildning på gymnasial nivå eller som arbetsgivaren bedömer likvärdig erfarenhet.

Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Du har mycket energi, är social och utåtriktad och duktig på att skapa förtroendefulla kundrelationer. Det är viktigt att du delar våra värderingar och känner stort engagemang och ansvar för ditt arbete, dina kollegor och banken.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du: 

Carolina Davidsson, , 0492-795 11

Kent Skaate, , 0492-795 24

Facklig representant för Finansförbundet är: 

Annika Åstrand, , 0492-795 14

Dina ansökningar jämte CV önskar vi via mail till senast 6 oktober. 

Välkommen med din ansökan.